TALLER D'ESPINAGADES AMB PEP SOCIES

Escoleta Municipal Huialfàs. Carrer de l'Oli, 4 - Mapa ikusi
Data desberdinak -
Antolatzailea Ajuntament de sa Pobla
Promoter s bb093959 13b1 4041 8d04 c66009983efd

Zure sarrerak erosi

Online salmenta itxita.

Informazio gehiago jasotzeko ekitaldiaren antolatzailearekin harremanetan jarri.

Antolatzailearen datuak "Antolatzailea" eremuan daude.

Ekitaldiaren deskribapena

TALLER D’ESPINAGADES AMB PEP SOCIES

L’activitat consisteix en aprendre a elaborar espinagades seguint la tradició de Sant Antoni, amb la presència i mestratge del cuiner pobler Pep Socies.

Inscripcions fins al 5 de gener (places limitades).

Cal dur plat fondo i cullera; ganivet i post de tallar (opcional).

Preu: 10 euros (inclou taller i sopar).

Duració aproximada: 3’30h


Sarbide politika

Kasu honetan antolatzaileak ez du zehaztu adingabekoen politikarik sarreran, zalantzarik izan ezkero zuzenean antolatzailearekin harremanetan jartzea gomendatzen dizugu.

Galeria

Iruzkinak

6
Valoracio taller espinegades
Molt entretingut , vaig aprendre moltes coses ....Es cuiner excelent amb ses explicacions .Repetire amb en Joan Socies.
Catalina 2025/01/9 egunean joan zen
Espectacular!!!!!
El taller fue genial ,aprendí mucho y le agradezco muchísimo a Pep Socies su generosidad y amabilidad por querer compartir sus recetas y trucos. Espero poder volver asistir a otro taller suyo. Mil gracias a la organización, q fue de diez y sobretodo a Pep. Eres un genio.
Francisca Tirado 2025/01/9 egunean joan zen
Molt interessant i profitós
Va estar molt ben organitzat. Vàrem aprendre a fer espinagades amb els seus trucs i després vàrem sopar molt bé de manera que va ser una activitat molt completa.
Margalida Llabrés 2025/01/9 egunean joan zen
¡Fantàstic!
m'ha encantat assistir-hi, i confio que es repeteixi aquest format en el futur. El Senyor Pep Socies, ha estat una meravella. Gràcies a l'ajuntament de Sa Pobla pel suport a aquesta iniciativa
Ana 2025/01/9 egunean joan zen
curso de la "tradicion" muy interesante
un taller fantastico con un gran profesional como Pep Socies, explicando en manera simple y moderna la realización de la tradicional "espinagada". Un placer ..
Gioele 2025/01/9 egunean joan zen
Nosotros y nuestros socios utilizamos cookies propias y de terceros con la finalidad de ofrecerte el servicio de manera correcta, medir las visitas que se realizan a nuestra web y, en casos concretos, mostrarte publicidad y permitirte compartir contenidos en redes sociales. Puedes obtener más información sobre las cookies, consultando nuestra Política de Cookies.